New design = pressure to update

Nu har jag fixat och trixat lite i photoshop och headern ovan är resultatet av dessa minuter. Blev inte jättenöjd, men den funkar ett tag.

Jag längtar verkligen tills allt sätter igång. När man får mail från familjer och ska börja planera inför flytten. Köpa nya väskor, kolla upp stället man ska bo på, se vilka kurser som finns i skolan och allt som  hör till. Måste fort betala in pengar till STS, så är jag ett steg närmare denna dröm!


Nu, guitar hero. Vi höres!


Jag vill till London

Nu har jag skickat i väg en anmälan till STS, där det står att jag vill åka till England som Au-Pair nu till hösten 09. Jag har tidigare pratat med dem och frågade då var de flesta familjerna bor och ganska förståeligt nog blev svaret London. Det är även där jag vill hamna om jag ska välja en stad i England. Jag har tidigare aldrig varit där, så det skulle vara väldigt roligt att få besöka, till och med bo, i denna Europas huvudstad.

För att få åka ska jag nu betala in 2995 kr till STS och fylla i en ansökan. Sedan ska jag skicka in ett papper från polisen som visar att jag inte finns med i straffregistret, samt skicka in lite andra papper, bilder på mig själv, gå på läkarbesök och ha en intervju med STS. Den kommer att hållas över Internet, eftersom jag inte bor i Göteborg, där den annars sker. Undrar hur? Kanske genom webcam?


Tänk att få se de röda bussarna, Big Ben och telefonbåsen med egna ögon!

Nytt inlägg, ny plan och en ny destination!

Jaha, nu var det ett tag sedan denna blogg uppdaterades. Dels för att jag haft fullt upp med saker och dels för att mina planer på att åka till USA som Au-Pair tyvärr förstördes då min tandläkare så snällt berättade att min tandställning måste sitta i ett tag till, då de tidigare sagt fel datum till mig.  Inte bara att man måste ha kvar denna fula, jobbiga tandställning ett år till, nu förstörs även mina planer helt och hållet.

Men man får inte hänga läpp för det. Det finns alltid en möjlighet att åka nästa år igen. Det blev bara lite förskjutet.
Jag har nu i stället fått chansen att åka till London som Au-Pair, tills dess min tandställning ryker. STS har nämligen börjat skicka iväg Au-Pairer till England, vilket jag tycker är bra tajming för mig. Om jag åker dit skulle jag kunna flyga hem varannan månad och spänna tandställningen. Det blir himla mycket billigare än om jag skulle flyga fram och tillbaka mellan Sverige och USA.

Så, ny plan med andra ord. I år bär det förhoppningsvis av till England och nästa år USA. Can't wait!, som de säger på engelska.

RSS 2.0