Läkarbesök idag då!

Nu har jag letat fram mitt vaccinationskort och skrivit ut ett papper som jag ska ha med mig till läkaren.
Får se vad de kommer göra. Har hört att de kan ta blod- och urinprov. Hmm... Aja, det går säkert bra. Nu ska jag surfa runt lite innan det är dags att kila iväg till bussen.

Hej så länge!

Uppdatering...

Tänkte bara lite fort slänga in ett inlägg här för att uppdatera om lite Au-Pairsaker. Och det finns väl direkt inget att uppdatera förutom att jag fått en läkartid nu på torsdag. Runt 750-900kronor kommer det kalaset att gå på.

Sedan ska jag imorgon fixa med all pappersgöra. Blev något strul med polispapprena så ska posta dem imorgon också. Så, när allt detta är klart får jag väl förhoppningsvis matchningar med familjer. Det är ju det som jag längtar efter!

Så är det stängt!

Jaha, upp tidigt i ottan (ja, för mig är 10 tidigt!) för att ringa till läkaren och boka tid för en hälsoundersökning. Blir kopplad vidare till en annan mottagning, då dem inte gör undersökningar på friska människor i den stad jag bor i. Så är det stängt på fredagar! Typiskt! Bara att vänta till måndag då och jag som vill bli klar med allt så fort som möjligt, men vad kan man göra?


Får man välja vilken läkare som ska undersöka mig? Hoppas, hoppas :P

Ska åka ner till min syster över helgen. Hennes dotter börjar sin första dag på gymnastiken idag. Ska bli så himla roligt och följa med. Jag har själv gått på det när jag var yngre och har tydligen fortfarande sommarlov :S. Ingen som kontaktade mig och berätta att jag skulle komma tillbaka till hösten. Var jag verkligen SÅ dålig?! :P

Aja, ska övningsköra hem sedan på tisdag. Drygt 15 mil, hjälp! En utmaning, men ska bli superkul. Men nu är det dags att packa och städa rummet. Vi hörs!


Intervjun klar

Okej, nu har jag äntligen haft min intervju med STS. Tog lite tid innan den hölls, men nu är det klart. Den skedde på engelska och det kändes lite ovanligt att prata på det språket. Har ju haft uppehåll nu under sommaren eftersom skolan slutat. Men det gick bra och tjejen som höll i det hela var verkligen snäll. Hon hade själv jobbat som Au-Pair utanför New York så hon har ju gjort denna procedur själv.

I alla fall. Frågorna hon ställde var basic: Varför vill du åka som Au-Pair, berätta om din familj, vad har du för intressen, vad har du för tidigare erfarenhet av barn, går det bra om du hamnar i en familj som inte har samma religion eller politiska åsikter som dig?

Väldigt enkelt med andra ord. Dock svarade jag helt fel på frågan då hon undrade vilken ålder mina systrar har. Jag fick verkligen en black out och svarade snabbt 25 och 27, då de egentligen är 27 och 29. Haha! Fattar inte varför men men.

Nu har jag även skickat efter en förfrågan till polisen om ett utdrag om belastningsregistret. Damn, hoppas dem inte ser alla brott jag gjort! Ska även boka tid hos min läkare för en hälsoundersökningen i morgon. Ska tydligen kosta 800-900kr, dyrt eller vad?!

Aja, nu är det dinnertime. Bye bye!


Undra vart man kommer att bo om några månader? Kanske i Truro i söder eller Dumfries i norr? Nej, tror inte det va!


RSS 2.0